24/7 bereikbaar

WhatsApp ons op 06-11396491

Openingstijden

Maandag – vrijdag : 8:00 – 18:00

De Groene Consument

Groene producten

Op zoek naar een webshop met enkele groene producten? Dan bent u bij De Groene Consument helemaal aan het juiste adres! Het gebruik van duurzame producten zien wij steeds vaker voorkomen en óók de diversiteit van deze groene producten wordt groter. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het gebruik van bamboe bestek in plaats van andere materialen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw duurzaamheid kunnen betekenen? Bekijk direct de producten in onze winkel. Wij kunnen u verder helpen in allerlei categorieën van producten.

Groene producten? Bekijk ons aanbod!

Binnen ons assortiment hebben wij veel groene producten voor het huishouden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan besteksetjes van bamboe, Bee’s wrap en verschillende breadbags. Al deze producten zijn volledig duurzaam gemaakt en bevatten geen plastic. Daarnaast beschikken wij ook over etherische oliën en andere duurzame badkamer producten.

Wij zorgen er altijd voor dat onze producten zoveel mogelijk hergebruikt kunnen worden, voordat ze het proces van compostering of verbranding in gaan. Zo dragen wij samen bij aan de duurzaamheid van de toekomst.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar groene producten? Óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Zij helpen u graag verder met een passende oplossing voor uw vraagstuk. Graag tot ziens bij De Groene Consument!

Ontdek de webshop

Ontdek ons assortiment aan ecologische kwaliteitsproducten!

Meer over ons

Lees meer over onze visie en ons team!