24/7 bereikbaar

WhatsApp ons op 06-11396491

Openingstijden

Maandag – vrijdag : 8:00 – 18:00

De Groene Consument

Pepermunt etherische olie

Zoekt u naar pepermunt etherische olie? De Groene Consument helpt u graag verder! Vrijwel iedereen kent pepermuntolie, maar weinigen kennen de veelzijdigheid van pepermunt. Het is een prima olie bij bijvoorbeeld griepklachten (die gepaard gaan met koorts). Het is daarnaast ook een goed middel tegen hoofdpijn. Bovendien stimuleert deze etherische olie uw concentratievermogen en inspiratie. Kortom: dé oplossing tegen vele klachten!

Direct ons assortiment van etherische oliën bekijken? Bezoek dan gerust even onze winkel, zodat u hier meer informatie per product terug kunt vinden. U kunt daarnaast ook natuurlijk direct een bestelling plaatsen.

De voordelen van pepermunt etherische olie

Lichamelijk: pepermunt etherische olie stimuleert de zweetproductie, tijdens koorts kan dit voor de nodige verlichting zorgen. Net zoals eucalyptusolie dit ook doet. Het is zeer geschikt bij het tegengaan van hoofdpijn en griepklachten. Bij hoofdpijn de olie inademen en een druppel de zijkant van je hoofd masseren. Het helpt je tevens om je te concentreren en te inspireren.

Psychisch: de pepermuntolie werkt op de psychische gesteldheid als een verfrissende zeewind. Mist en wolken verdwijnen als sneeuw voor de zon en er ontstaat een helder zicht op de dingen die er toe doen. Als je hoofd vol zit en je alleen nog maar aan het malen bent heeft het een kristalheldere werking. De innerlijke horizon klaart op en zo ook je hoofd.

Meer informatie nodig?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze pepermunt etherische olie óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Extra informatie over De Groene Consument kunt u terugvinden op de Over ons-pagina.

Ontdek de webshop

Ontdek ons assortiment aan ecologische kwaliteitsproducten!

Meer over ons

Lees meer over onze visie en ons team!