24/7 bereikbaar

WhatsApp ons op 06-11396491

Openingstijden

Maandag – vrijdag : 8:00 – 18:00

De Groene Consument

Bee Wrap

Als u op zoek bent naar de duurzame verpakkingen van Bee Wrap, dan bent u bij De Groene Consument zeker aan het juiste adres! Bee’s Wrap is geschikt voor het verpakken, meenemen of afdekken van voedsel op een groene, duurzame wijze. Bij de veganistische wraps is de bijenwas vervangen door candelilawas. Deze soort is afkomstig van een plant uit Mexico met dezelfde eigenschappen als bijenwas.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw duurzaamheid kunnen betekenen? Bekijk direct de producten in onze winkel. Wij kunnen u verder helpen in allerlei categorieën van producten.

Bee Wrap kopen bij De Groene Consument?

De milieuvriendelijke en duurzame verpakkingen van Bee’s Wrap zijn ideaal voor het inpakken van je lunch en bijvoorbeeld restjes voedsel. Dit in plaats van plastic zakjes of huishoudfolie scheelt een enorme berg (wegwerp)plastic en draagt daarmee bij aan een duurzame toekomst. Ook prima te gebruiken voor het afdekken van potjes, bakjes of kommen. De Jojoba-olie en candelillawas zorgen ervoor dat je voedsel langer vers blijft en je de wraps steeds weer opnieuw kunt gebruiken (tot wel een jaar lang). Verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large.

Het streven van de beheerders van deze webshop is om producten te verkopen die zoveel mogelijk aan enkele duurzame eisen voldoen. Mogelijkheid tot hergebruik en/of een lange levensduur van het product is hier een passend voorbeeld van.

Contact opnemen?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar Bee Wrap? Óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Zij helpen u graag verder met een passende oplossing voor uw vraagstuk. Graag tot ziens bij De Groene Consument!

Ontdek de webshop

Ontdek ons assortiment aan ecologische kwaliteitsproducten!

Meer over ons

Lees meer over onze visie en ons team!