24/7 bereikbaar

WhatsApp ons op 06-11396491

Openingstijden

Maandag – vrijdag : 8:00 – 18:00

De Groene Consument

Duurzame huishoudelijke producten

Bent u (online) op zoek naar duurzame huishoudelijke producten? De Groene Consument beschikt over een ruim en divers assortiment! Enkele jaren geleden werkte onze oprichter als een tuinman in Londen. Onkruid en grasmaaisel ging hierbij natuurlijk op de composthoop en grotere takken werden verbrand. Echter was er ook ongemerkt plastic op het vuur gekomen en de geur van verbrand plastic deed hem beseffen dat dit niet op het vuur hoorde. Zo is uiteindelijk de Groene Consument (en een duurzame levensstijl) ontstaan.

Benieuwd geworden naar onze duurzame producten? Bekijk dan gerust even onze winkel voor een ruim en divers assortiment. Etherische oliën, groene zeepjes en zelfs serveerplanken behoren tot de mogelijkheden.

Onze duurzame huishoudelijke producten

Wij beschikken over diverse etherische oliën van De Groene Linde. Bruikbaar als detox, massageolie, slaapmiddel en nog veel meer. Daarnaast beschikken wij ook over serveer- en snijplanken (van eigen merk) én producten voor in bad en de douche.

De groene huishoudelijke producten binnen ons assortiment bestaan bijvoorbeeld uit besteksetjes van bamboe, Bee’s wrap en verschillende breadbags. Al deze producten zijn volledig duurzaam gemaakt en bevatten geen plastic. Vragen over enkele van onze duurzame huishoudelijke producten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen over de mogelijkheden binnen onze duurzame huishoudelijke producten? Óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Kom dan gerust even in contact met een van onze beheerders. Zij helpen u graag verder met een passende oplossing voor uw vraagstuk. Tot ziens bij De Groene Consument!

Ontdek de webshop

Ontdek ons assortiment aan ecologische kwaliteitsproducten!

Meer over ons

Lees meer over onze visie en ons team!