24/7 bereikbaar

WhatsApp ons op 06-11396491

Openingstijden

Maandag – vrijdag : 8:00 – 18:00

De Groene Consument

Duurzame zeep

Wilt u duurzame zeep van hoge kwaliteit online bestellen? Dan bent u bij De Groene Consument helemaal aan het juiste adres! Wij beschikken over lichaamszeep van verschillende toonaangevende merken. Een goed voorbeeld hiervan is Fairsquared; een zeepblok dat speciaal ontwikkeld is voor een gevoelige en/of droge huid. Abrikoos, shea en olijfolie zorgen voor een beschermend laagje die achterblijft en de huid voedt en verzorgt gedurende de hele dag. Daarnaast verkopen wij ook losse duurzame zeepblokken van Speick.

Direct ons assortiment van zeep bekijken? Bezoek dan gerust even onze winkel, zodat u hier meer informatie per product terug kunt vinden. U kunt daarnaast ook natuurlijk direct een bestelling plaatsen.

Duurzame zeep? Ruime voorraad!

De inzet van groene producten in het huishouden zien wij steeds vaker voorkomen en óók de diversiteit van deze producten wordt alleen maar groter. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het gebruik van bamboe bestek, maar ook zeep wordt steeds vaker duurzamer. Geen plastic verpakkingen, maar juist groene zeepblokken.

De missie van de beheerders van deze website is om producten te verkopen die zoveel mogelijk aan enkele duurzame eisen voldoen. Mogelijkheid tot hergebruik en/of een lange levensduur van het product is hier een passend voorbeeld van.

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen over de mogelijkheden binnen ons assortiment van duurzame zeep? Óf kunnen wij u ergens anders mee helpen? Kom dan gerust even in contact met een van onze beheerders. Zij helpen u verder met een passende oplossing voor uw specifieke vraagstuk. Graag tot ziens bij De Groene Consument!

Ontdek de webshop

Ontdek ons assortiment aan ecologische kwaliteitsproducten!

Meer over ons

Lees meer over onze visie en ons team!