24/7 bereikbaar

WhatsApp ons op 06-11396491

Openingstijden

Maandag – vrijdag : 8:00 – 18:00

De Groene Consument

Ecologisch huishouden

Wilt u (starten met) ecologisch huishouden en bent u daarom op zoek naar enkele duurzame producten? Wij, van De Groene Consument, kunnen u verder helpen! In de webshop van De Groene Consument kunt u diverse ecologische producten voor het huishouden terugvinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan besteksetjes van bamboe, Bee’s wrap en verschillende breadbags. Al onze producten zijn volledig duurzaam gemaakt en bevatten geen plastic.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze producten (of organisatie)? Neem dan gerust even contact met een van onze beheerders op. Dit kunt u doen via het formulier op onze website óf door even te bellen of Whatsappen.

Ecologisch huishouden? Wij helpen!

De beheerder van deze website werkte vele jaren terug als een tuinman in Londen. Onkruid en grasmaaisel belandde op de composthoop en takken werden verbrand. Tijdens dit proces was er echter ongemerkt plastic op het vuur gekomen en de geur van verbrand plastic wekte het besef van duurzaamheid op. Zo is uiteindelijk de Groene Consument (en een duurzame levensstijl) ontstaan.

Het streven van de beheerders van deze site is om producten te verkopen die zoveel mogelijk aan enkele duurzame eisen voldoen. Mogelijkheid tot hergebruik en/of een lange levensduur van het product is hier een passend voorbeeld van.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets in uw ecologisch huishouden betekenen? Bezoek dan gerust even onze online winkel voor alle diverse mogelijkheden. Hier kunt u alle categorieën terugvinden en per product meer informatie vinden. Tot ziens bij De Groene Consument!

Ontdek de webshop

Ontdek ons assortiment aan ecologische kwaliteitsproducten!

Meer over ons

Lees meer over onze visie en ons team!