24/7 bereikbaar

WhatsApp ons op 06-11396491

Openingstijden

Maandag – vrijdag : 8:00 – 18:00

De Groene Consument

Ecologisch winkel

Zoekt u naar een ecologisch winkel online? Dan bent u bij De Groene Consument zeker aan het juiste adres! Wij verkopen duurzame producten binnen diverse categorieën. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor etherische oliën, maar kunnen wij u daarnaast ook voorzien van bestek en serveer- en snijplanken. Alle producten hebben als doel om zoveel mogelijk hergebruikt te kunnen worden en daarnaast ligt de focus op een lange levensduur.

Wilt u meer informatie over onze verschillende producten? Bezoek dan gerust even onze online winkel. Hierin kunt u, per product, meer details terugvinden.

Ecologisch winkel? Bekijk onze webshop!

In onze houtwerkplaats werken wij zoveel mogelijk met gerecycled hout. De producten die we maken moeten op hun beurt namelijk ook weer gerecycled kunnen worden. We gebruiken uitsluitend natuurlijke elementen voor de afwerking van deze producten.

Is hergebruik niet meer mogelijk? Dan moeten de afvalstoffen composteerbaar of verbrandbaar zijn zonder gifstoffen in het milieu te brengen. Op deze manier kunnen de producten toch in een duurzame functie gebruikt worden. Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze werkwijze of andere aspecten? Kom dan gerust even in contact met een van onze beheerders.

Meer weten?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een ecologisch winkel? Bezoek dan gerust even ons online assortiment van producten voor alle mogelijkheden. Hier kunt ook per product meer informatie terugvinden. Tot ziens bij De Groene Consument!

Ontdek de webshop

Ontdek ons assortiment aan ecologische kwaliteitsproducten!

Meer over ons

Lees meer over onze visie en ons team!