24/7 bereikbaar

WhatsApp ons op 06-11396491

Openingstijden

Maandag – vrijdag : 8:00 – 18:00

De Groene Consument

Etherische massage olie

Als u op zoek bent naar een webshop met etherische massage olie, dan bent u bij De Groene Consument zeker aan het juiste adres! Onze voorraad bestaat uit detox én EHBO olie van De Groene Linde. Deze producten hebben beide verschillende functies. Detox is speciaal bedoeld om het lichaam te helpen ontgiften, maar kan ook gebruikt worden om puur te genieten van een heerlijke massage. De EHBO olie is daarentegen om op kleine schaafwonden te smeren, zodat het helingsproces versneld kan worden.

Benieuwd geworden naar al onze duurzame producten? Bekijk dan gerust even onze winkel voor een ruim en divers assortiment. Etherische oliën, groene zeepjes en zelfs serveerplanken behoren tot de mogelijkheden.

Etherische massage olie kopen?

De beheerder van deze website werkte vele jaren terug als een tuinman in Londen. Onkruid en grasmaaisel belandde op de composthoop en takken werden verbrand. Tijdens dit proces was er echter ongemerkt plastic op het vuur gekomen en de geur van verbrand plastic wekte het besef van duurzaamheid op. Zo is uiteindelijk de Groene Consument (en een duurzame levensstijl) ontstaan.

De missie van de beheerders van deze website is om producten te verkopen die zoveel mogelijk aan enkele duurzame eisen voldoen. Mogelijkheid tot hergebruik en/of een lange levensduur van het product is hier een passend voorbeeld van.

Neem contact op!

Op zoek naar meer informatie over onze etherische massage olie, maar kunt u het niet terugvinden? Geen zorgen. Neem gerust even contact met een van onze beheerders op voor meer informatie. Zij helpen u graag verder met een passende oplossing voor uw vraagstuk. Tot ziens bij De Groene Consument!

Ontdek de webshop

Ontdek ons assortiment aan ecologische kwaliteitsproducten!

Meer over ons

Lees meer over onze visie en ons team!