24/7 bereikbaar

WhatsApp ons op 06-11396491

Openingstijden

Maandag – vrijdag : 8:00 – 18:00

De Groene Consument

Groene Linde olie

Op zoek naar een webshop met Groene Linde olie? Wij hebben een ruime en diverse voorraad! Wanneer u een bestelling via onze website plaatst kunnen wij uw product binnen 3 (werk)dagen leveren. Daarnaast hanteren wij leuke tarieven voor onze etherische oliën en bieden wij onze klanten altijd een uitstekende klantenservice. Vragen? Stuur ons gerust even een WhatsApp-bericht voor meer informatie.

Wilt u meer informatie over onze verschillende producten van De Groene Linde? Bezoek dan gerust even onze online winkel. Hierin kunt u, per oliesoort, meer unieke details terugvinden.

Groene Linde olie bestellen?

Onze etherische oliën brengen vele voordelen met zich mee; zowel psychisch als lichamelijk. Een goed voorbeeld hiervan is onze etherische olie tegen stress. De geurfrequentie binnen deze vloeistof zorgt ervoor dat uw lichaam zich volledig kan ontspannen. De etherische oliën van De Groene Linde zijn bruikbaar als detox, massageolie, slaapmiddel en nog veel meer.

De missie van de beheerders van deze website is om producten te verkopen die zoveel mogelijk aan enkele duurzame eisen voldoen. Mogelijkheid tot hergebruik en/of een lange levensduur van het product is hier een passend voorbeeld van.

Kom direct in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar Groene Linde olie, maar heeft u eerst nog wat vragen voor ons? Twijfel dan niet om even in contact te komen met een van onze beheerders voor meer informatie. Zij vertellen u graag meer over de producten en/of De Groene Consument. Tot ziens!

Ontdek de webshop

Ontdek ons assortiment aan ecologische kwaliteitsproducten!

Meer over ons

Lees meer over onze visie en ons team!