24/7 bereikbaar

WhatsApp ons op 06-11396491

Openingstijden

Maandag – vrijdag : 8:00 – 18:00

De Groene Consument

Groene zeep milieuvriendelijk

Bent u op zoek naar groene zeep milieuvriendelijk gemaakt? Wij, van De Groene Consument, kunnen u verder helpen in uw zoektocht! Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten zepen, die allemaal milieuvriendelijk zijn gemaakt. Zo houdt u bijvoorbeeld geen (plastic) afval over aan onze zeepblokken. Dit sluit natuurlijk goed aan bij onze missie: producten verkopen met een optimale mogelijkheid tot hergebruik en/of met een lange levensloop.

Wilt u meer informatie over onze verschillende groene producten? Bezoek dan gerust even onze online winkel. Hierin kunt u, per zeepsoort, meer unieke details terugvinden.

Groene zeep: milieuvriendelijke oplossing!

Wij beschikken over lichaamszeep van verschillende toonaangevende merken. Een goed voorbeeld hiervan is Fairsquared; een zeepblok dat speciaal ontwikkeld is voor een gevoelige en/of droge huid. Abrikoos, shea en olijfolie zorgen voor een beschermend laagje die achterblijft en de huid voedt en verzorgt gedurende de hele dag.

Ook de losse duurzame zeepblokken van Speick hebben wij in ons assortiment. Geproduceerd volgens de traditionele zeepbereiding met duurzame RSPO gecertificeerde palmolie. Enkele voordelen hiervan zijn dat de zeep veganistisch en gluten- en lactosevrij is. Bovendien is ook de duurzame biologische afbreekbaarheid een belangrijk pluspunt van dit zeepblok.

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze groene milieuvriendelijke zeep, andere producten óf onze organisatie? Neem dan gerust even contact met een van onze beheerders op. Dit kunt u doen via het formulier op onze website óf door even te bellen of een Whatsapp-bericht te versturen. Wij helpen u graag verder met een geschikte oplossing voor uw vraagstuk!

Ontdek de webshop

Ontdek ons assortiment aan ecologische kwaliteitsproducten!

Meer over ons

Lees meer over onze visie en ons team!