24/7 bereikbaar

WhatsApp ons op 06-11396491

Openingstijden

Maandag – vrijdag : 8:00 – 18:00

De Groene Consument

Manuka etherische olie

Bent u op zoek naar manuka etherische olie? Dan bent u in de webshop van De Groene Consument helemaal aan het juiste adres! Deze etherische olie wordt ook wel de Nieuw-Zeelandse Tea-Tree genoemd. In Manuka olie is een bijzondere werkstof gevonden leptospermum. Het heeft een hele sterke werking bij het tegengaan van bacteriën en schimmels. Daarom is deze olie heel fijn tegen kalknagels en zwemmerseczeem bijvoorbeeld.

Benieuwd geworden naar al onze duurzame producten? Bekijk dan gerust even onze winkel voor een ruim en divers assortiment. Etherische oliën, groene zeepjes en zelfs serveerplanken behoren tot de mogelijkheden.

Manuka etherische olie nodig?

De voordelen van deze etherische olie zijn erg uitgebreid. Naast kalknagels en zwemmerseczeem is deze olie ook zeer geschikt voor jeugdpuistjes en een vette huid. Gebruik Manuka om de ontstekingen te kalmeren en de huid minder vet te maken. Ook reumatische klachten en spierklachten zijn goed te verhelpen met deze heerlijke olie.

De beheerder van deze website werkte vele jaren terug als een tuinman in Londen. Onkruid en grasmaaisel belandde op de composthoop en takken werden verbrand. Tijdens dit proces was er echter ongemerkt plastic op het vuur gekomen en de geur van verbrand plastic wekte het besef van duurzaamheid op. Zo is uiteindelijk de Groene Consument (en een duurzame levensstijl) ontstaan.

Vragen?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot manuka etherische olie, andere producten óf onze organisatie? Neem dan gerust even contact met een van onze beheerders op. Dit kunt u doen via het formulier op onze website óf door even te bellen of een Whatsapp-bericht te versturen. Wij helpen u graag verder met een geschikte oplossing voor uw vraagstuk!

Ontdek de webshop

Ontdek ons assortiment aan ecologische kwaliteitsproducten!

Meer over ons

Lees meer over onze visie en ons team!